SHOPPING UZ 20% POPUSTA U BABY CENTERU

Dočekajte blagdane sjajnim shoppingom uz City Shopping Day! Iskoristite popust od 20% na baš sve u trgovini Baby Center 14. prosinca i opremite svoje mališane od glave do pete.

Novi džemper, topla jakna ili super čizmice uvijek dobro dođu u garderobi mališana, u kvalitetne autosjedalice dobro je uložiti, kolica su stvarno neophodna za šetnje s mališanima, a nove igračke, hranilica i posteljina uvijek su dobra ideja…. Ma, baš sve za mališane potražite uz kupon iz Glorije koja izlazi 13. prosinca i ostvarite 20% popusta na sav asortiman po redovnim cijenama te proizvode na zalihi u trgovini Baby Center u City Centeru one.

Osim sjajnog popusta kojemu će se razveseliti roditelji, mališani će moći uživati u finim medenjacima i čokoladnim muffinima, a pravu blagdansku atmosferu u poslijepodnevnim će satima, osim božićnih pjesama, ugrijati i topli napici. Ne propustite okušati sreću u super foto natječaju, a za nezaboravne uspomene pobrinut će se i dobro znana maskota Štorko, stoga povedite najmlađe i zabavite se!