Springfield komadi za najbolji poslovni look

DAILY SMART Springfield poslovni look ove sezone pun je kolorita, ležeran te primjeren za različite svakodnevne situacije.

Springfield poslovnu ženu vidi kroz paletu boja poput crvene, smaragdno zelene i mornarsko plave u kombinaciji s cvjetnim motivima koji naglašavaju njenu ženstvenost čak i u poslovnim situacijama.

Proljetni outfit bazira se na hlačama i sakoima jednostavnih krojeva, pamučnih materijala te jarkih boja. Kombinacije začinjene prugama ili točkicama s lakoćom se upotpunjuju pamučnim T-shirtom s ilustriranim fotografijama te grafičkim printom u obliku logotipa. Svakodnevni look začinite torbama u boho stilu, raznobojnim remenjem s upečatljivim kopčama i popularnim robusnim tenisicama.

Springfield muškarac ove će sezone inspiraciju pronaći u raznolikosti, od kozmopolitskog i urbanog izgleda u košuljama i hlačama, pa sve do ležernih krojeva koji kombiniraju pletivo i traperice. Glavne značajke proljetne kolekcije za muškarca su jednostavnost i udobnost, dok bi-stretch tehnologija traperica jamči slobodu u pokretu. Za sve koji preferiraju udobne opcije tu su lagani materijali u zemljanim i zelenim tonovima koji pružaju prirodan, ležeran izgled. U novoj kolekciji pojavljuju se traperice tamnih tonova s eco-friendly oznakom marke, R[ECO]NSIDER koja je predana ekologiji te koristi organski pamuk. Za potpuni outfit, tu su ključni komadi poput vodootporne parke, bomber jakni te klasičnih bijelih tenisica ili crnih cipela.