SPRINGFIELD SLAVI PRVU OBLJETNICU SVOJE KOLEKCIJE R[ECO]NSIDER

Španjolski brend predstavlja novu kolekciju kojom još jednom potvrđuje odgovornost prema okolišu.

Springfield, španjolska marka za casual odjeću predstavlja novu jesen/zima ’19. kolekciju s ekološkom oznakom R[ECO]NSIDER. Korištenjem prirodnih i recikliranih vlakana, u sklopu svog programa H20 usmjerenim na uštedu vode i energije, omogućilo je marki da proizvede više od 5,5 milijuna odjevnih predmeta s održivim karakteristikama od službenog predstavljanja u F / W 18.

Springfield je ove sezone pripremio, muške i ženske kolekcije,  u rustikalnom stilu. Odjeća izrađena od organskog pamuka poput majica, vesti i džempera izrađuje se u nježnim bojama i provjerenim uzorcima u zemljanima tonovima.

Logotip „stablo“ se koristi kao oznaka na većini odjeće kako bi se istakla povezanost Springfielda s prirodom. Nadalje, nježni i topli tonovi su prepoznatljivi i u traper kolekciji koje su obogaćene ovčjom podstavom i samtom.

Springfield ekološkom osviještenošću pomaže pri postizanju održivog razvoja koji osigurava sadašnje potrebe bez ugrožavanja potreba budućih generacija. Nova kolekcija dostupna je u City Centeru one i svaki odjevni predmet ima prepoznatljivu oznaku s R [ECO] NSIDER logotipom.