STAVITE ZDRAVLJE NA PRVO MJESTO

City Center one vas uz potporu Ljekarne SDŽ, Ghetaldus optike, Optike Anda, Nicole Marie, Douglas i Kiehl's trgovine poziva na Dane zdravlja koji će se održati 1. i 2. lipnja.

Prikupite najbolje zdravstvene savjete,  pregledajte madeže te provjerite stanje krvnog tlaka i glukoze u krvi, sudjelujete u radionicama i edukacijama, kupujte uz posebne popuste te napravite korak ka zdravijem životu cijele obitelji!

ZDRAVLJE PRIJE SVEGA

Zajedno s ljetom, u prvi plan se vraćaju sunce, more i kupanje. Upravo zato City Center one i Ljekarne SDŽ 1. i 2. lipnja od 16 do 20 sati organiziraju edukacije o pravilnoj zaštiti kože od sunca, ali i pravilnoj prehrani tijekom vrućih ljetnih dana. Svi zainteresirani također će imati priliku sasvim besplatno obaviti pregled kože i madeža te tako potpuno spremni dočekati sunčane dane.

A povodom Dana zdravlja čekaju vas i posebni popusti do 50% u Ljekarni SDŽ na proizvode iz linije Sun brandova Eucerin, Mustela, Uriage, Filorga, SVR, Sebamed, La Roche Posay, Vichy, Avene, Heliocare te Galenski laboratorij.

Popust od 10% čeka vas na sve proizvode za zaštitu od sunca i proizvode za samotamnjenje u Douglasu, dok u Kiehl’su pri kupnji proizvoda za zaštitu od sunca na poklon dobivate Kiehl’s traku za kosu.

Osim kože, tijekom ljetnih mjeseci ne treba zanemariti ni važnost zaštite očiju od štetnog UV zračenja. Tako ćete u prizemlju centra ovoga vikenda od 16 do 20 sati imati priliku besplatno obaviti kontrolu vida te saznati baš sve o zaštiti očiju od sunca kod stručnjaka iz Ghetaldus optike, a ujedno vas čeka i 20% popusta na sunčane naočale, kontaktne leće i otopine.

Optika Anda pak časti s 20% povoljnijim sunčanim naočalama i dioptrijskim okvirima te popustom od 30% na kontaktne leće, dok vas u Nicole Marie trgovini očekuje i 40% na dio asortimana.

Sve informacije o akcijama koje vas očekuju provjerite na linku Dani zdravlja u City Centeru one. 

BESPLATNA MJERENJA

Osim besplatnih pregleda kože i madeža te kontrole vida, svi posjetitelji City Centera one 1. i 2. lipnja od 16 do 20 sati imat će priliku potpuno besplatno provjeriti stanje krvnog tlaka, šećera i kolesterola u krvi te obaviti liječničko savjetovanje.

Akcija vrijedi 1. i 2. lipnja 2019.