STEVE MADDEN – HIT MODELI ZA OVU SEZONU

Koliko cipela je previše cipela? Ravne, salonke, casual ili zavodljive - proljetna kolekcija Steve Madden iz trgovine Fashion&Friends je toliko dobra da ćete poželjeti da vaš ormar krasi svaki par.

Trendseter u dizajnu, poznati američki brend i ove sezone predviđa visoke potpetice, udobne đonove i urbane pete. Tenisice su modni imperativ sezonama unazad. Za vaše street style kombinacije birajte modele koji kombiniraju funkcionalnost i pročišćeni dizajn, a stilizirajte ih – baš uz sve!

Steve Madden je dao novi izgled vječnom klasiku i omiljenom elegantnom modelu, salonkama.  Poigravajući se s materijalima, jarkim bojama i metalnim detaljima, brend je pretvorio salonke u statement komad koji će izdužiti vašu figuru i privući poglede.

Kao uvertiru u toplo vrijeme, birajte sandale s debljom potpeticom koje daju svakoj kombinaciji dozu elegancije, a u isto vrijem zadržavaju udobnost ravnih modela. Kombinirajte ih uz lepršave midi haljine ili suknje, s čime ćete još više skrenuti pažnju na efektnu obuću.

Proljetnu kolekciju možete pronaći u multibrend trgovini Fashion&Friends u vašem City Centeru one.