Stilska usklađenost, trendi koloriti i razigranost nove kolekcije Ulle Popken!

Budi uvijek IN uz proljetne kombinacije Ulla Popken mode za punije.

Svakog mjeseca Ulla Popken moda za punije donosi vam nove ideje i primamljive odjevne kombinacije za ured, slobodno vrijeme ili večernje izlaske. Ovog proljeća dizajnerski tim Ulle Popken, inspiriran suncem, morem, bojama (ukratko, životom), predstavlja trendove koji će zavladati ulicama, trgovima i uredima diljem svijeta.

RAZIGRANI UZORCI, ZA ZAPAŽEN POSLOVNI STIL

Poslovna moda posljednjih je godina doživjela značajnu preobrazbu. Klasika koja nikad ne izlazi iz mode sada je obojana trendi bojama, a živost i posebnost u svakodnevno poslovno odijevanje donose najrazličitiji uzorci koji iz godine u godinu doživljavaju fantastične transformacije.

ZAUVIJEK PLAVA, FOREVER BLUE

Priznajemo, stvarno volimo plavu, u svim nijansama. Tamnu, svijetlu, s primjesama zelene. Nosimo je od djetinjstva, u najrazličitijim prilikama. U Ulli Popken izvrsno se kombinira s mnogim bojama – rozom, bijelom, žutom, crvenom, narančastom. Univerzalna u svojoj jednostavnosti, stvorena za zauvijek.

MODERNA ŽENA, I DANJU I NOĆU

Iako je pojam moderne žene danas poprilično rastezljiv, ona je vesela, samosvjesna, voli život i uživa u naoko malim, ali važnim stvarima, kao što je, na primjer, moda. Ugodni i kvalitetni materijali, krojevi koji naglašavaju ženstvenost, detalji koji čine razliku. Jednom rječju – Modern Woman kolekcija Ulla Popken mode za punije!