Summer in the City

Vruće ljetne dane osvježite najboljim shoppingom, druženjem i zabavom u vašem City Centeru one!

Predahnite od visokih temperatura uz dobro društvo i hladno osvježenje u nekom od brojnih kafića ili si priuštite kuglicu, dvije savršenog sladoleda u Cukarinu. Ne zaboravite da možete surfati do mile volje jer vas čeka besplatan wi-fi, a u svom Cityju možete pronaći i besplatne punjače za mobitele, pa nema bojazni da će baterija doći kraju. Kad ste već tu, napravite check in na Facebooku ili Instagramu te podijelite vaše najnovije City iskustvo s prijateljima i pratiteljima.

Lagani ili ne tako lagani ručak očekuje vas u brojnim restoranima, a birati možete između talijanske, meksičke, kineske, domaće i brojnih drugih kuhinja uključujući i najpoznatija fast food imena.

Za zabavu mališana tu je besplatna dječja igraonica Kid’s Jungle. A za lakše parkiranje potražite Obiteljski parking kako biste dječja kolica i vrećice bez problema smjestili u svoj automobil na širim parkirališnim mjestima.

Zabavite se uz najnovije filmske hitove ili odlične crtiće u Cineplexx kinu, zaigrajte razne igre u playroomu Zona zabave, odvozite krug ili dva adrenalinskog kartinga i okušajte sreću u automat klubu Wettpunkt.

Naravno, ne zaboravite na najbolji shopping –najbolje odjevne kombinacije upotpunite novim parom sandala, nadogradite styling uočljivim modnim dodacima, nagradite se novim gadgetom ili dobrom knjigom te pronađite baš sve što treba svakom članu obitelji. Ako vam nedostaje inspiracije ili tražite prave komade koji će zaokružiti vaš stil, kliknite na City Mix&Match i sve stilske nedoumice bit će riješene.

Ugodno ljeto prepuno najboljeg shoppinga, odmora i zabave čeka vas u City Centeru one!