SUPER SHOPPING S POPUSTIMA

Sve što će vam ovoga ljeta trebati, kupite povoljnije u svome City Centeru one! U četvrtak, 6. lipnja potražite novi broj magazina Gloria uz koji ćete pronaći knjižicu s čak 60 kupona s popustima do 50% u vašim najdražim trgovinama.

Tmurnim, kišnim danima je odbrojano – pripreme za ljeto mogu početi, a najbolji način za to je dobar shopping! Vrijeme je da garderobu obnovite lepršavim i prozračnim komadima, styling upotpunite trendi modnim dodacima i nadopunite svoju kozmetičku torbicu mirisnim proizvodima.

Najbolje od svega je što navedeno možete kupiti od 6. do 9. lipnja i do 50% povoljnije uz PRE-SALE knjižicu s kuponima koji vas čekaju u magazinu Gloria. Zavirite u ponudu trgovina XYZ, Imperial, Polleo Sport, Fashion&Friends ili Zaks i pronađite must have komade nadolazeće sezone, odaberite nove tenisice u trgovinama ShoeBeDo i Skechers Store ili se razmazite beauty poslasticama koje vas čekaju po super cijenama u trgovinama NYX Professional Makeup, Müller ili Douglas. Na stranici City Mix&Match izdvojili smo neke od neodoljivih komada na koje ostvarujete odlične popuste uz kupone. Inspirirajte se, a potom uživajte u shoppingu!

Popis trgovina koje vam jamče najbolji PRE-SALE shopping saznajte klikom na link Gloria knjižica s kuponima.

Iskoristite nevjerojatne popuste i spremni dočekajte tople, ljetne dane!

Akcija vrijedi do 09.06.2019.