SUPER SHOPPING UZ KUPONE IZ STILA

Vikend rezervirajte za shopping uz super popuste!

Ove subote u magazinu Stil u Slobodnoj Dalmaciji potražite čak 72 kupona s kojima ćete ostvariti odlične popuste na renomirane brandove 2. i 3. lipnja u City Centeru one, a u nedjelju vas očekuju i dodatni popusti za plaćanje Mastercardom.

Ljeto je pred vratima, a visoke temperature već se osjete u zraku – stoga je pravo vrijeme da garderobu obogatite neodoljivim komadima po odličnim cijenama. Obavite ljetni shopping u City Centeru one i pobrinite se da s vrućim danima vaš outfit bude besprijekoran. U magazinu Stil potražite čak 72 kupona uz koje ćete ostvariti nevjerojatne popuste 2. i 3. lipnja, a super shopping upotpunit će dodatni popusti koji vas očekuju u nedjelju, 3. lipnja za plaćanje Mastercard® karticama.

Svratite u Sportinu, adidas, L’occitane, NYX i brojne druge trgovine i uživajte u shoppingu uz popuste do 70% kojima jednostavno nećete moći odoljeti.

Popis popusta proučite na linku Summer Shopping Weekend uz Stil kupone.

Na City Mix and Matchu provjerite koji će modni trendovi obilježiti nadolazeće dane, u subotu požurite po svoj primjerak Slobodne Dalmacije s kuponima i hrabro se upustite u proljetnu shopping avanturu.