SUPER SRIJEDE U CINEPLEXXU

Srijedom uživamo u filmskim hitovima već od 22 kune!

Na svu sreću, novo normalno ne znači da se odričemo nekih starih, svima nam dragih navika. Tako i dalje srijedom možete uživati u Cineplexxu uz najnovije filmske hitove po cijeni od 22 kune. A kako bismo išli u korak s novonastalom situacijom, poduzet je niz mjera uz koje vaš boravak u omiljenom kinu postaje što sigurniji. Baš sve ih možete provjeriti na #ostanimoodgovorni, a uz detaljno čišćenje, dezinfekciju prostora i ograničenje broja posjetitelja – zabranjena je i konzumacija hrane i pića tijekom projekcija. S pozitivne strane, sasvim sigurno vas neće razljutiti osoba u sjedalu do vašega koja glasno uživa u najfinijim kokicama u gradu. Sve je stvar perspektive, zar ne?

Bez obzira naginjete li više akcijskim filmovima koji će vas držati napetima do samog kraja, romantičnim komedijama uz koje ćete se smijati ili pak ozbiljnim dramama koje će vas navesti da cijenite svoj život mrvicu više – Cineplexx ima ponudu baš za sve. Ah, da – zaboravili smo na animirane filmove u kojima uživaju mali, ali nerijetko i veliki – koliko god im to nekada bilo teško priznati,

I zato, na vrijeme rezervirajte svoje ulaznice i ove srijede zabavu potražite u Cineplexxu.

*Cijena se odnosi na 2D filmove u trajanju do 120 minuta. Za 3D filmove, MX4D filmove, Love Box sjedala, VIP sjedala i filmove s posebnom dužinom trajanja primjenjuju se nadoplate prema važećem kino cjeniku. Cijena se ne odnosi na pretpremijere i posebne projekcije.