SVE ŠTO TREBATE JE LJUBAV… I DOBAR OUTFIT

Ovoga Valentinova iz s.Olivera vam predlažu nešto drugačije!

Zašto ne biste odveli svoju najdražu osobu na izlet u prirodi na neko mjesto gdje još niste bili? Ili u obližnji mali gradić s lijepom šetnicom? Za to će vam trebati dobra volja i prikladan outfit da upotpuni lijep dan. Inspirirajte se novom s.Oliver Red Label kolekcijom odjeće za svaki dan i ovog Valentinova i poklonite jedno drugome kvalitetno provedeno vrijeme u omiljenim outifitma.

RED LABEL MEN

Muškarci će u novoj kolekciji pronaći kvalitetne, udobne traperice širih nogavica, majice kratkih rukava od organskog pamuka sa zanimljivim detaljima, sportske hoodie majice dugih rukava i prijelazne jakne. Jednostavnost i funkcionalnost uz moderne krojeve su obilježja nove kolekcije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RED LABEL WOMEN

Za žene je nova kolekcija puna svježih boja kojima dozivamo proljeće da nam stigne čim prije! Odaberite kombinaciju zelene majice sa smeđom jaknom i trapericama za opušteni, moderan izgled ili se istaknite u traper looku od glave do pete. Ova kolekcija posebna je i po majicama dugih i kratkih rukava s preslatkim motivom srca. Bezbroj je načina kako kombinirati ove majice, a na vama je da pustite svoju kreativnost i maštu. Ljubav je u zraku!