SVE ZA ŠKOLU NA JEDNOME MJESTU!

Svježi početak, miris novih školskih udžbenika, najljepše bilježnice u razredu, nove cool tenisice u kojima će vaši mališani biti zvijezde školskog igrališta, školska torba s omiljenim filmskim junakom.. ovo je samo dio uzbudljivih stvari koje mališane čekaju na početku nove školske godine.

Uz najbolju ponudu svih školskih potrepština, djecu očekuju brojne nagrade, radionice, predstave i druga iznenađenja. Tako će prije sjedanja u školske klupe uživati u Vikendu dječjeg teatra, 8. i 9. rujna uz dvije duhovite i simpatične predstave koje su za sve male i velike posjetitelje City Centera one – besplatne.

Posjetitelje Kid’s Jungle igraonice razveselit će fora školski pokloni: šarene naljepnice za bilježnice i maštoviti rasporedi, a u vikendu pred školu očekuju ih i maštovite radionice koje će ih na najveseliji način pripremiti za školske klupe.

Cineplexx je također pripremio prigodne poklone za školarce, a najcool poklon očekuje ih 6. rujna u magazinu Gloria: besplatna kinoulaznica za film po izboru kojega mogu pogledati sve do kraja rujna.

Ukoliko shopping obavljate prije početka školske godine, ne zaboravite na Školsku Žutu srijedu koja je na rasporedu 5. rujna uz super popuste i posebne ponude koje će shopping učiniti povoljnijim i još zabavnijim.

Kažu da je ponavljanje majka učenja pa ćemo i mi ponoviti gradivo: škola počinje u ponedjeljak, 10. rujna, a svu školsku opremu i pribor, kao i najzabavnije aktivnosti za djecu, pronaći ćete na jednom mjestu – u vašem City Centeru one.