Svi jesenski trendovi na jednom mjestu

Na 116 stranica novog broja City one magazina čeka vas uzbudljivi modni i lifestyle sadržaj.

Otkrijte koji su najtraženiji modni komadi i koje trendove u novoj sezoni trebate prigrliti; pronađite inspirativne ideje za svakodnevne outfite, ali i za posebne prilike te uživajte u nekoliko stotina shopping prijedloga iz vaših omiljenih trgovina.

Boja čokolade pokorit će ulice, a retro, utility i nijanse lavande vladat će odjevnim komadima i modnim dodacima. U City one magazinu doznajte kako to sve uklopiti u smislenu fashion priču i kako izgledati kao pravi modni znalac. Bogati editorijal donosi stilove za baš svako raspoloženje, a inspiraciju možete pronaći i kod influencerica s Instagrama koje su prve prigrlile nove trendove.

Stilistica Silvia Dvornik donosi pregled svojih jesenskih favorita, a urednica Ana Bacinger izdvaja must-have komade za naredne mjesece. Pronađite savjete kako kombinirati midi suknje uz udobno pletivo, kako nositi cargo hlače i koje su hit jakne te kako ih uklopiti u svoj stil. Pamela Smoljanić, it Instagram djevojka koja krasi naslovnicu magazina, otkrila je svoje male fashion i beauty tajne te pokazala kako nositi vodeće trendove sezone. Uz to, u magazinu vas očekuju i brojni kozmetički noviteti te savjeti za uređenje doma, a tu su i novosti iz vašega City Centera one.

Magazin City one možete prolistati on line.