TRENDI I CHIC ZAVJESE KOJE ĆE OSVJEŽITI SVAKI DOM

Među ključnim detaljima svakog doma na vrhu liste su zavjese.

Kao važan dio svakog interijera koje stilski nadopunjuju, osim estetske, zavjese imaju i funkcionalnu ulogu.  Nisu samo ukras prozora već štite od sunčeve svjetlosti i propuha, omogućuju zvučnu izolaciju i privatnost od pogleda znatiželjnih prolaznika. Planirate li osvježiti svoj prostor inspiraciju potražite u nekoliko trendi ideja koje donose prodajni savjetnici Tepih centra.

Novi trendovi u svijetu zavjesa, kao i općenito u svijetu interijera, diktiraju  udoban i pomalo umjetnički te otkačeni stil. Poseban akcent je na raznim bojama i zanimljivim dezenima.

 

Kada je u pitanju uređenje prostora, u 2019. godini izrazito su popularne jarke boje. Žuta, plava, narančasta ili zelena zavisno o boji namještaja, poda i zidova itekako mogu podići izgled prostora i dati mu tračak svježine. Za velike prostore kojima dominira drveni namještaj idealan odabir su pastelni ili zemljani tonovi jer se međusobno koloristički nadopunjuju.

Za manje prostore preporučuju se transparentne zavjese svijetlih ili žarkih boja koje će omogućiti prolazak prirodnog svjetla. Bijela boja odolijeva prolaznosti trendova, što itekako dobro znaju ljubitelji klasičnog stila, pogotovo oni koji u prostor žele unijeti dašak elegancije te ga vizualno povećati.

Za one koji više preferiraju retro stil Tepih centar u ponudi ima zavjese s dekorom ili uzorkom koje je najbolje prilagoditi prema namještaju i dodacima već uključenim u interijer.

Istražite bogatu ponudu Tepih Centra i iskoristite čak 25% popusta na odabrane zavjese i karniše! Vidimo se u City Centeru one!