ULTIMATIVNA LIU JO KOLEKCIJA

Liu Jo je ove sezone ponudio pravo osvježenje kroz kapute u crvenoj i ružičastoj, ali i kroz statement komade u crnoj boji koje možete pronaći u trgovini Fashion&Friends.

Ove sezone uz kapute zagasitih boja koje prevladavaju gradskim ulicama Liu Jo ponudio je pravo osvježenje kroz kapute u crvenoj i ružičastoj boji. Sudeći prema posljednjim izdanjima trendseterica, bijela boja u aktualnoj sezoni najpoželjnija je na kaputima koji su u svijetu poznatih postali zimski ‘must have’.

Ako pak želite bezvremenske ili klasične kapute, svakako potražite one u crnoj, boji devine dlake ili sivoj, na preklop ili jednostavno jednostruko kopčanje. Nadasve, tu su i trendi modeli poput onih kariranih koji će ove zime biti posebno na cijeni.

Zvijezda ovosezonske Liu Jo kolekcije je crni baloner u sjajnoj, plastificiranoj varijanti u kombinaciji s ultra sexy čizmicama visokih potpetica. Ako niste toliko hrabri, možete se odlučiti za elegantnu varijantu male crne haljine ili za trendi blejzer s resama. Za potpuni outfit, upotpunite svoj look fantastičnom Liu Jo torbicom ukrašenu resama ili perjem.

Baš poput svih modnih klasika, Liu Jo predstavlja i bezvremenske torbe u jednostavnim modelima i neutralnim bojama. Ove sezone ‘must have’ komadi za trendseterice svakako su karirani modeli, baršunaste torbe te one s ukrasnim perjem, resama, zakovicama ili kristalima koje će osvježiti i najjednostavniji stajling.

Stoga, ako želite i ove zime biti u skladu s najnovijim modnim trendovima, svakako posjetite trgovinu Fashion&Friends.