Uz L’Occitane razmišljajte ekološki i ekonomično

Iz L’Occitanea nam stiže još veći izbor refila. Svoje beauty rituale pretvorite u ekološku bajku i pritom uštedite.

Još je ostalo sasvim dovoljno toplih dana koje možete pretvoriti u mirisnu čaroliju uz L’Occitane prijatelje ljeta. Uz kupnju dva ili više različitih proizvoda za njegu ostvarite popust od 20% i uljepšajte svoje ljetne beauty rituale!

Za kožu poput baršuna i mirisni trag neodoljive svježine. Otkrijte bogatu ponudu eko ponovnih punjenja i smanjite upotrebu plastičnog otpada. U L’Occitaneu birajte reFILL za dobar FEELing. Uporabom EKO ponovnog punjenja razmišljate ekološki i ekonomično. Lijepo je znati da u isto vrijeme štedite svoj novac i čuvate naš planet!

Back to school je savršeno vrijeme za usvajanje novih navika, ali i ekonomičnost. Pretvorite svoju kupaonicu u ekološku oazu te u isto vrijeme čuvajte planet, štedite i činite dobro zdravlju cijele obitelji! Ne propustite posebnu pogodnost, 15% popusta pri kupnji 1 EKO ponovnog punjenja odnosno 20% popusta pri kupnji 2 ili više EKO ponovnih punjenja.

U današnjem svijetu, svaka odgovorna tvrtka ima zadatak raditi sve što je u njenoj moći kako bi smanjila otpad i spriječila zagađenje. Budućnost naše planete ovisi o našim akcijama danas! U L’OCCITANEU, usmjereni su na smanjenje, ponovnu upotrebu i recikliranje. Možete I vi dati svoj doprinos u očuvanju okoliša i kreiranju boljeg svijeta.