VELIKA ROĐENDANSKA PROSLAVA

Vrijeme je za najluđu rođendansku proslavu! Super popusti, odlične nagrade i brojna iznenađenja čekaju vas 17. i 18. listopada u City Centeru Split.

Rođendansku avanturu započnite shoppingom u omiljenim trgovinama koje su povodom proslave pripremile neodoljive popuste. Odaberite modne komade kojima ćete upotpuniti svoju garderobu, razveselite najdraže sitnicama i punih vrećica uživajte u proslavi.

Nakon shoppinga sačuvajte račune jer imate priliku osvojiti 100.000 kuna! Naime, čak 10 sretnika osvojit će po 10.000 kuna. Sudjelovati možete sa svakim jedinstvenim računom u minimalnom iznosu od 100 kuna, izdanim 17. ili 18. listopada u City Centeru one Split. Prijaviti ćete se moći na dva načina: putem SMS-a ili web obrasca, a više informacija saznajte na linku ovdje.

I ove ćete godine imati priliku pokazati svoje veliko srce i svijet učiniti malo boljim mjestom. Sa samo 5 kuna, koliko ćete izdvojiti za žute ruže ili slatki paket sastavljen od dva slasna macaronsa na proslavi rođendana, dat ćete svoj doprinos upravo Udruzi Anđeli koja od 2005. godine promiče i provodi aktivnosti za poboljšanje kvalitete života mališana s najtežim tjelesnim invaliditetom i poteškoćama u razvoju.

A kakav je to rođendan bez prave rođendanske fotografije? Zato vas čeka poseban kutak u kojemu će nastati neodoljive rođendanske fotografije vrijedne objave na Instagramu. Uključite li svoju kreativnost i pravi hashtag, možda budete među deset sretnika koji osvajaju shopping u vrijednosti 1000 kuna.

One malo mlađe posjetitelje razveselit će tigrić Tobi, omiljeni lik iz Kid’s Jungle igraonice. Pronađite ga u centru i s mališanima napravite fotografiju za pamćenje.

Pozivnicu ste dobili! Ponesite svoju masku, nabacite osmijeh na lice i zabavite se na najluđoj rođendanskoj proslavi!