VELIKI BOŽIĆNI KONCERT

Blagdani su stvoreni za druženje, pjesmu i pomaganje – a sve to čeka vas u City Centeru one!

Prosinac je već tradicionalno vrijeme darivanja. Čini se kako hladno vrijeme budi ono najtoplije u ljudima pa se u ovo predblagdansko doba uvijek rado sjetimo onih manje sretnih. A kako i mali mogu učiniti velika djela, već drugu godinu za redom dokazuju nam studenti Ekonomskog fakulteta u Splitu. Naime, pod mentorstvom prof. dr. sc. Smiljane Pivčević, oni organiziraju humanitarnu manifestaciju Djeca za djecu.

Na mjestu za prodaju u City Centeru one, po simboličnim cijenama čekaju vas ručno rađeni božićni ukrasi, čestitke i igračke. Sve su to sitnice koje su s puno ljubavi izradili mališani iz dječjih vrtića u Splitu i okolici. Osim toga, ondje možete okušati sreću i u humanitarnoj lutriji sa sjajnim nagradama. Sav prihod od prodaje namijenjen je humanitarnoj udruzi Anđeli koja brine o djeci s teškim tjelesnim invaliditetom i poteškoćama u razvoju.

A uz pomaganje, blagdani ne mogu proći bez pjesme! U srijedu, 19. prosinca s početkom u 17 sati možete uživati u najljepšim izvedbama blagdanskih pjesama na velikom božićnom koncertu Djeca za Djecu. Uz dječje zborove, klape i bandove, svoj su nastup potvrdile i Andrea Šušnjara te Žanamari Perčić. Dođite, pokažite veliko srce i zabavite se!