VIKEND ZABAVE CITY FUN FEST

City Center one se 8. i 9. svibnja pretvara u mjesto ispunjeno zabavom.

Kada ste se posljednji put nasmijali do suza? Ako vam treba dulje od 30 sekundi da se prisjetite, vrijeme je da hitno popravite situaciju! Naime, City Center one se 8. i 9. svibnja pretvara se u pravu oazu zabave koju jednostavno ne smijete propustiti. A osim šarolikog programa, mališane čekaju i slatka iznenađenja.

Velike i male tako će zabavljati klaunovi koji će na svakom koraku mamiti osmijehe posjetitelja, mađioničari čiji će vas trikovi očarati te žongleri uistinu zadivljujućih vještina. Spremaju se i odlični nastupi koji uključuju hula-hop, a dodatan spektakl osigurat će zabavljači koji će se najdražim shopping centrom protutnjati izvodeći akrobacije na obruču, poznate i kao akrobalans, ili se pak smjelo zaputiti u šetnju – ali na štulama. Najmlađe će posebno razveseliti i najdraži tigrić Tobi.

A da ovi trenutci za pamćenje nikada ne izblijede, pobrinut će se karikaturist koji će ih ovjekovječiti na najzabavniji način.

Zvuči zabavno? Nema izgovora, povedite mališane, ponesite maskicu i uživajte u pravom cirkusu koji vas čeka u omiljenom shopping centru.

Program provjerite u nastavku.