Vječna klasika – balerinke s mašnicom

Udobne, svestrane, praktične i moderne – ikonski model još od davne Francuske revolucije

Visoka peta izgubila je svoje značenje nakon Francuske revolucije, što je utjecalo i na pojavu nekih novih modela cipela. Danas, kada su balerinke nezaobilazan dio proljetne ponude gotovo svih brandova, stil koji stavlja naglasak na detalje jest upravo zbog čega ovog proljeća izdvajamo novi model Guliver balerinki s mašnicom.

Iako ne u potpunosti „old fashion“ model, već svojevrsna kombinacija „klasičnih“ balerinki i ljetnih polu-sandala, Guliverke s mašnicom nastavak su širenja ideje brand o stvaranju prepoznatljivih modela, koji se mogu vrlo lako kombinirati u svakodnevnim odjevnim varijantama, ali i poslužiti kao „instant“ rješenje za svečane prigode i večernje izlaske. Špic model s dodatkom lakirane kožnate mašne koja, bez obzira na high street trendove uvijek pronađe svoje mjesto u odjevnim kombinacijama, izrađen je od meke brušene kože te dostupan u četiri boje – „ziheraškoj“ crnoj, nude nijansi, trendi žutoj senf nijansi i uvijek popularnoj crvenoj.

I ako vas muči vječito pitanje kako iskombinirati balerinke, evo nekih proljetnih lookova koje ćemo rado komentirati:

  • Ziherašica – uske traperice do gležnja od ispranog i destructed denima uparila je s balerinkama crne boje 
  • Detaljuša – plisiranja crna suknja s detaljima u bijeloj boji, kod nje se svakodnevno savršeno druži s balerinkama koje samo umočili u jednu od IT boja sezone, tj. žutu senf nijansu
  • Nude mooderica – crne tajice ili uske hlače od umjetne kože uparene s kontrastnom obućom na špic? Nimalo nije dosadna i to nosi jako cool
  • Spotlajterica – uz satensku haljinu koja leprša prilikom svakog pokreta te u kombinaciji s balerinkama vatrene nijanse, nema šanse da prođe nezamijećeno!