Vrijeme je za najveći Auto moto salon u Dalmaciji

Od 10. do 14. travnja City Center one ugostit će 8. po redu Auto moto salon na kojemu će izlagači predstaviti svoje najnovije modele.

Najveći Auto moto salon u Dalmaciji i na ovogodišnjem će izdanju posjetiteljima na jednom mjestu ponuditi sve novitete iz auto i moto industrije.

Svoje limene ljubimce predstavit će brojni izlagači. Tako će posjetitelji imati priliku uživati u premijeri novog Audi Q8RS, modela koji će zagolicati maštu prisutnih svojim zavodljivim linijama i raskošnim interijerom.

Mazda će pokazati novu Mazdu 3, atraktivan model koji plijeni pažnju posebnim dizajnom, ali na duge staze osvaja svojom unutrašnjosti – prije svega onom ispod haube.

Ljubitelje hibridnih modela oduševit će pak Honda CR-V 2,0 i-VTEC HYBRID 2WD Elegance Navi – snažan, jednostavan i učinkovit model stvoren za one koji znaju uživati u luksuznom, sofisticiranom interijeru.

Zaljubljenici u motocikle doći će na svoje sa čak šest Piaggo modela, a naći će se tu i ljubimci na dva kotača koji stižu iz Kawasakija.

Uz navedene, svoje će modele izložiti Mercedes, Volvo, Toyota, Suzuki, Renault, Kia, Dacia, Opel i Citroen, a posjetitelji City Centera one u ovoj će atrakciji uživati potpuno besplatno.