VRIJEME JE ZA POKRET

Ne propustite Sport je naš đir, sportsko-edukativno događanje za male i malo veće posjetitelje na krovu garaže City Centera one 12. i 13. lipnja.

Dobro je poznato da sportske aktivnosti igraju bitnu ulogu u razvoju mališana. Osim pozitivnog utjecaja na zdravlje, djeca kroz sport razvijaju samostalnost, stječu nove prijatelje i poboljšavaju sposobnost koncentracije. Upravo zato iskoristite lijepo vrijeme najavljeno ovog vikenda i dovedite mališane na sportsko-edukativno događanje Sport je naš đir na krovu garaže City Centera one Split 12. i 13. lipnja od 10 do 20 sati.

Mališani će imati priliku naučiti više o biciklizmu, skateboardingu i vožnji na koturaljkama, a na poligonima će, uz budno oko instruktora, imati priliku okušati se u navedenim aktivnostima. Čak ni nedostatak opreme nije razlog da zaobiđete ovo druženje jer je osigurana oprema za sve posjetitelje koji nemaju vlastitu. Detaljan program događanja provjerite na Sport je naš đir.

Na koturaljkaškom poligonu mališane će tako dočekati članovi Koturaljkaškog kluba Rošule. Osim super plesnih koreografija, predstavit će hokej na koturaljkama, a za posjetitelje su pripremili besplatan trening, pa čak i disco na koturaljkama.

Biciklistički savez Splitsko-dalmatinske županije dočekat će djecu na čak dva biciklistička poligona – jedan namijenjen mališanima do 8 godina, te drugi s malo zahtjevnijim preprekama za one do 16 godina. Ako vaši mališani uživaju u vožnjama spretnosti i mini natjecanjima, onda ovaj poligon obavezno morate posjetiti.

U skateboard poligon sasvim će sigurno biti uprte oči malih, ali i velikih posjetitelja. Naime, upravo će tamo članovi Skateboard kluba Kolo izvoditi atraktivne vježbe, dok će dva trenera mališanima tijekom vikenda pokazivati osnove i tajne trikove za nezaboravne figure.

A osim sportskih aktivnosti, mali će posjetitelji imati priliku priključiti se radionicama prve pomoći i sigurnosti u prometu te na taj način usvojiti znanje koje uvijek dobro dođe.

Diplome za male sudionike ovog odličnog događanja su osigurane, stoga pripremite dobru volju, malo sportskog duha i svratite u City Center one. Vidimo se!