ZERO GRAVITY 100% FIT DOŽIVLJAJ

Kako bi se u potpunosti prilagodio modernom načinu života, Springfield pokreće Zero Gravity, 100% fit - proces proizvodnje jeans i chino hlača uz Bi-Stretch i Body Shape tehnologiju proizvodnje.

Zero Gravity, 100% Fit opisuje odjeću koja se savršeno stapa sa siluetom, garantirajući veću udobnost, elastičnost i fleksibilnost pokreta. Nova kolekcija, za muškarce i žene, od ovog će mjeseca biti dostupna u svim Springfield trgovinama diljem svijeta.

Mušku kolekciju opisuje Bi-Stretch tehnologija traperica s elastičnom tkaninom, koji, zahvaljujući elastomeru, pruža nevjerojatnu udobnost, slobodu kretanja, bez stvaranja nabora i promjene oblika. Trendi chino hlače, dizajneri su obogatili takozvanim siguran džepom sa stražnje strane s patentnim zatvaračem te reflektirajućim detaljem na rubovima nogavica.

Ženska kolekcija predstavlja Body Shape uzorak – traperice koji pripada novoj generaciji jeansa sastavljene od ultra-elastičnih vlakana. Dizajniran koji laska ženskoj figuri stvara “push-in, push-up” efekt na području trbuha i bedara. Rezultat ove nove tehnologije je jeans koji se savršeno prilagođava obliku tijela, bez ikakvih ograničenja, savršen za svakodnevne aktivnosti. Uz Zero Gravity, 100% Fit, Springfield spaja inovacije i tehnologije s nosivim komadima odjeće kako bi postala što udobniji  i ugodniji za nošenje.

“Inovacija i tehnologija proizlazi iz Springfieldove potrebe za osluškivanjem potreba potrošača kako bi im ponudili odjeću koja život čini lakšim i udobnijim, ali da pritom budu u trendu. Uz Zero Gravity, želimo da dožive second skin efekt uz maksimalnu udobnost i slobodu pokreta”, izjavio je Marc Calabia, novi generalni manager brenda Springfield.

Iako filozofija brenda Springfield raste, ona čuva svoje vrijednosti predstavljajući se kao brend za stvarne ljude s čvrstim životnim stavom. U trideset godina rada Springfield i dalje nudi atraktivan pogled na nove trendove kroz svoje casual i formalne Daily Smart kolekcije.