ZOOCITY Donosi blagdane ljubimcima!

Ovog Božića razveselite svog ljubimca poklonom ispod bora – svježe pečenim poslasticama iz ZOOCITY pekarnice.

Znamo da je vaš psić cijeeele godine bio najbolji, strpljivo davao šapu i pružao puuuno ljubavi i veselja, zato je sada vrijeme da ga nagradite finim božićnim poklonom!

Pseći keksići svakodnevno se peku u poslovnici pa tako ljubitelji ljubimaca u svakom trenutku mogu u rinfuzi kupiti svježe keksiće za svog ljubimca.

Recept je razrađen u suradnji s pekarom Kroštula kako bi zadovoljio i najzahtjevnije nepce, a svi sastojci su prirodni, bez aditiva i umjetnih konzervansa te bez glutena i šećera. Iako su namijenjeni kao poslastice, odnosno dopunska hrana za odrasle pse, sastojci su zdravi i prirodni.

Kroštula je jedina domaća artisan pekarnica specijalizirana za potpuno prirodnu proizvodnju kruha i pekarskih proizvoda. Kroštulina misija jest dokazati kako se kvalitetan, prirodni kruh može proizvesti i u većim količinama bez gubitka na kvaliteti uz obavezno poštivanje prirodnih procesa. Isti princip koristi se prilikom proizvodnje ZOOCITY psećih keksića poslastica.

Ovog adventa ZOOCITY je odlučio zapakirati keksiće u božićnu ambalažu kako bi i najdraži četveronožni dlakavci nanjuškali svoj poklon ispod bora.  Inovativan i jako sladak dizajn psića s crvenim Rudolf nosićem i zimskim šalom idealan je poklon za ljubimce.