NOVO IZDANJE CITY CENTERA ONE

Proces obnove i redizajna je u punom zamahu!
Kada je City Center one Split po prvi put otvorio svoja vrata, tada najveći shopping centar u regiji arhitektonski je definirao Brnik. Sada, nakon 14 godina, došlo je vrijeme da zablista u novom ruhu. Omiljena splitska shopping destinacija prolazi kroz proces obnove i redizajna – City ostaje City, ali će vas uskoro razveseliti još boljom ponudom i ljepšim, modernijim uređenjem, baš kako i poručuje moto ovoga projekta – isto misto, novi đir! I ne brinite, tijekom trajanja radova, sam će Centar cijelo vrijeme biti funkcionalan i otvoren pa ćete tako neometano uživati u svojoj kupnji.

Baš kao i do sada, potrebe posjetitelja i dalje zauzimaju prvo mjesto, pružajući u isto vrijeme izvrsnu ponudu, odličnu zabavu, prostor za odmor i uživanje u fantastičnoj hrani.

Evo što vas sve očekuje u obnovljenom City Centeru one

Radovi su već u punom zamahu te je njihovo trajanje predviđeno do kraja ove godine, ali ono što će vas dočekati po njihovu završetku, uistinu veseli. Naime, više od 40 trgovina osvanulo je u osvježenom izdanju, od toga veliki dio njih na novim lokacijama unutar centra, a među posljednjima su Sport Vision, Vitapur, Skechers, Triumph, Tezenis i Fina, ali i Alpina koja posjetitelje sada dočekuje s potpuno novim konceptom, dok će se popisu preseljenih uskoro pridružiti La Perla Flowers i XYZ. Fashion i lifestyle segment također su pojačani novim, zvučnim imenima koji su doprinijeli raznovrsnosti ponude. Svoja vrata su tako otvorili Sizeer, Snipes i Buzz, nezaobilazne destinacije za sve ljubitelje sportskog casual stila te turski modni brand Kigili, a za fantastične artikle za uređenje doma treba svratiti u Chair4u. Ponuda će uskoro biti još bogatija, pa je tako ljubitelje nakita već osvojilo prodajno mjesto De’llure, a knjigoljupce će uskoro oduševiti trgovina Hoću knjigu.

Novo ruho očekuje i druge dijelove Centra, koji će biti preuređeni u sklopu projekta. Arhitektonski prepoznatljivo zdanje poprima tako novu vizuru nakon što se formiranjem dviju terasa otvorila mogućnost da njima krenu kružiti mirisi najfinije kave, a vesele i najavljene promjene u gastro segmentu. Poznati lanac restorana Batak, koji je omiljen među ljubiteljima dobre atmosfere i gastro specijaliteta, uskoro će otvoriti svoja vrata, dok će se gastro ponudi pridružiti i najfiniji kebab u Hrvatskoj, u izvedbi Ali Kebaba. Nedavno otvoreni Chevap by Duje Pisac već je stekao brojne obožavatelje svoje nove, gourmet verzije ćevapa.

Netaknut neće ostati ni interijer samog Centra, koji će biti osvježen i moderniziran, stavljajući pri tom naglasak na iskorištavanje prirodnog svjetla, veliki broj staklenih stijena, zelenilo te svijetle boje koje će Centar učiniti ugodnijim za boravak. Ostakljeni atrij, klupe i lounge prostor pridonijet će atmosferi, a posebno naglašeni segment zabave za male i velike dodatno će obogatiti ponudu Centra i tako ga pretvoriti u mjesto koje nudi puno više od shoppinga.

Novi trendovi i potrebe građana inspiriraju baš svaku od promjena unutar Centra, a sve kako bi on i dalje mogao opravdati povjerenje svojih posjetitelja.

Radovi su u tijeku, stoga svratite u shopping i provjerite kako napreduju. Vidimo se!