Budite dio projekta #citylovesgreen

Sve do 3. travnja u City Centeru one Split kupite jedinstvenu torbu te ujedno učinite dobro djelo.

Predimenzionirane torbe predmet su obožavanja već sezonama, a isti trend nastavit će se i ovog proljeća, ali u jednoj sasvim posebnoj izvedbi. City Center one limited edition platnene torbe dio su posebnog projekta #citylovesgreen koji ima dva cilja: promovirati višekratnu i višenamjensku upotrebu ovih torbi kako bi se smanjila potrošnja plastičnih vrećica te humanitarnu komponentu kojom će se pomoći dvjema važnim udrugama.

Torbu s originalnom porukom „Pjeni se more, nemoj ti“ potražite po simboličnoj cijeni od 50 kuna na prodajnom mjestu u City Centeru one Split (prvi kat ispred C&A trgovine) u limitiranim količinama sve do 3. travnja. A osim što će biti savršen modni dodatak koji će se rado koristiti na putovanjima, odlascima u shopping, na plažu ili šetnju gradom, njihovom kupnjom postat ćete dio posebne humanitarne priče. Naime, sav prihod od prodaje torbi u Splitu donirat će se udruzi Domine kako bi se podržao projekt otvaranja prvog kriznog centra za žene žrtve nasilja i obiteljskog nasilja.

Neodoljive shopper torbe osmislili su domaći kreativci koji stoje iza branda BORŠA by Mala Radnja Dizajna, a proizvedene su upravo u Hrvatskoj. S naglaskom na prirodne materijale i duhovite poruke, sasvim sigurno će se naći će na shopping listi svih ekološki osviještenih modnih entuzijasta, a brojne Instagram djevojke već su ih uvrstile u svoje odjevne kombinacije i prošetale ih gradom.

 

Nikada nije kasno za dobre odluke, a posebno ako one pridonose višem cilju i pomažu drugima, stoga napravite mjesta u ormaru za novu torbu, uključite se u projekt i pustite neka City Center one limited edition torba govori više od riječi.

PS – jedinstvene shopper torbe natpisa „Iako je zemlja okrugla, nekima je sve ravno“ zagrebačkoj će publici biti dostupne od 7. do 14. travnja u City Centeru one East, odnosno od 16. do 23. travnja u City Centeru one West.