SVRATITE NA CITY KUŽINU

Ne propustite jesenski menu za prste polizati.

Vrijeme je za novo izdanje City Kužine, kulinarske radionice od koje rastu zazubice. Ovog vikenda, 1. i 2. listopada, slasne delicije će za vas pripremati tri gastro-čarobnjaka i tako pokazati svu raskoš koju jesen donosi na tanjur.

subotu od 11 sati na scenu stupa simpatična Gorana Milaković, bivša natjecateljica Masterchefa i vlasnica bistroa u centru grada, koja će posjetitelje razveseliti mrkva knedlama i bundeva paketićima. Od 17 sati svoje će vještine u City Kužini pokazati Slavica de Jong, dobro poznata mama s Instagrama. Svoju online zajednicu redovno oduševljava zanimljivim receptima, a svratite li do City Pazara, imat ćete priliku uživati u kremastom rižotu od butternut tikve.

U nedjelju kuhaču preuzima fantastični Tomislav Špiček, a svoje mjesto za radnom pločom branit će u čak dva termina: na radionici u 11, ali i u 17 sati. Prva na redu je jesenska salata, u kojoj će poznati chef savršeno sljubiti heljdu, poriluk i mileram, dok će za nedjeljni ručak pohati svinjske odreske na mediteranski, uz restani krumpir i batat kao prilog.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uživajte u pripremi i kušanju fantastičnih jesenskih obroka. Vidimo se na City Pazaru!