H&M’S BRASSERIE HENNES BLAGDANSKA KOLEKCIJA

H&M vas poziva na proslave u čarobni svijet Brasserie Hennes, koji je za blagdane pretvoren u snježni krajolik inspiriran diskom – zabavan je, primamljiv i vrvi od blagdanskog uzbuđenja.

Za ovu sezonu, glumica Chloë Sevigny i glazbenik Anderson Paak blistaju poput zvijezda noseći H&M-ovu kolekciju.

Sve stvari blistaju i sjaje u H&M-ovoj blagdanskoj kolekciji A/W22 – to je slavlje stila, koji budi samopouzdanje svojim neodoljivim bojama i teksturama.

Kolekcija ima fokus spreman za zabavu s ključnim komadima koji odišu sofisticiranošću i uključuju nježno ružičasto odijelo, ružičastu svjetlucavu haljinu dugih rukava, crnu haljinu s resicama s elementima šljokica i srebrnu šljokičastu haljinu s visokim ovratnikom.

Crna haljina s resama, tamnoplava mini haljina sa šljokicama, skraćeni džemper s povišenim izrezom i suknja s resama dodatni su komadi koji se ističu. Upečatljivi dodaci poput svjetlucavog ukrasa za glavu sa kamenčićima, hrabrih ružičastih naušnica sa kamenčićima i dijamantnog grudnjaka, svi žude za svjetlima reflektora. Svjetlucave štikle s platformom, crne čizme s petom iznad koljena i ružičaste salonke idealne su za plesni podij.