LADIES NIGHT KOJI SE NE PROPUŠTA

Pozovite prijateljice na druženje uz film i poklone! Vidimo se u Cineplexxu City Center one.

Pozovite prijateljice i zabavite se na filmskoj večeri rezerviranoj samo za žene! Novo izdanje Ladies Nighta na rasporedu je 2. prosinca od 20 sati u Cineplexxu, stoga već sada osigurajte svoje mjesto i uživajte u nezaboravnom četvrtku.

Kontroverzna priča talijanske obitelji snimljena je pod redateljskom palicom Ridleyja Scotta i radnjom je smještena u 1995. godinu kada je Maurizio Gucci, unuk osnivača luksuzne kuće, na putu prema svom uredu ubijen, a njegova supruga Patrizia Reggiani bila je optužena za naručivanje atentata. Tako je i stekla nadimak “Crna udovica”. Poznata po svom over-the-top stilu i britkom jeziku na pitanje zašto ga sama nije ubila, odgovorila je, “Moj vid nije toliko dobar, a nisam htjela promašiti”.

Sve posjetiteljice očekuje poklon za koji se pobrinuo dm, Catrice, slatki zalogaj za koji je zadužen Torterie Macarons te novi broj magazina Grazia. Uz poklone koji očekuju svaku posjetiteljicu, Lykke nakit će u svakoj dvorani razveseliti jednu osobu mirisnim medaljonom u vrijednosti od 450 kuna!

I zato, običnom četvrtku dajte odličnu dimenziju uz Cineplexx. Vidimo se!