NAJNOVIJI MODELI KUPAĆIH KOSTIMA ZA IDEALAN LJETNI LOOK

Nova Palmers kolekcija swimwear i beachwear asortimana za ljeto 2018. donosi bezbroj mogućnosti kojima ćete i na plaži lako pokazati svoj prepoznatljiv stil.

Kako je ovo ljeto u znaku zanimljivih boja i uzoraka, nova linija prepuna je intrigantnih  i živopisnih nijansi, šljokica te toliko traženih jungle i paisley dezena. Besprijekorno stilizirani modeli kupaćih kostima i haljina izdvojit će vas iz mase, ali i osvojiti svojom udobnošću.

Kao perjanice kolekcije, ovo ljeto jednodijelni kupaći kostimi napokon su dobili svoje mjesto pod suncem jer savršeno ističu svaku figuru. S druge strane, dvodijelni i bikini modeli naglasit će apsolutno sve adute te osigurati dominaciju ženstvenog i senzualnog looka. Naravno, vječno tražena klasika na modelima crne boje dizajnirana je za one najhrabrije, s tamnim mrežastim ušivcima i dodacima u obliku zanimljivih traka oko struka ili leđa istaknuti će se prednosti zavodljive figure.

I zaista, baš svaki komad iz nove  beachwear kolekcije ovog poznatog brenda otvara bezbroj mogućnosti kombiniranja za idealan ljetni look – bilo da je riječ o odabiru asimetrične haljine koja će lepršati za noćnih šetnji plažom ili sexy hlačica visokog struka koje će savršeno pristajati uz gornji dio odabranog kupaćeg kostima.