NAPETI TRILER ZA SAVRŠENU ŽENSKU VEČER

A koliko dobro vi poznajete najbolju prijateljicu? Povedite je na novo izdanje Ladies Nighta i zajedno uživajte u odličnoj večeri uz napeti triler Slatka mala tajna.

Vrijeme godišnjih odmora je prošlo, ali to ne znači da s njima prestaje i zabava! Pozovite prijateljice i u četvrtak, 13. rujna u Cineplexxu uživajte u filmu Slatka mala tajna na novom izdanju Ladies Nighta.

Uzbudljivi triler u kojemu glavne uloge imaju Blake Lively i Anna Kendrick u ovom duhovitom i glamuroznom trileru držat će vas napetima od prve do zadnje minute. Film prati mamu vlogericu Stephanie i njezinu najbolju prijateljicu, glamuroznu Emily, koja jednog dana nestane. Kako bi je pronašla, Stephanie se odmah upušta u potragu koja je ispunjena prevratima i izdajama, ubojstvima i osvetom.

Prije same projekcije koja počinje u 20 sati, očekuje vas druženje u predvorju kina uz piće dobrodošlice i poklone koji će se pobrinuti za još ljepšu večer: svaka posjetiteljica dobiva novi broj časopisa Gloria te Balea gel za tuširanje za koji se pobrinuo dm.

Požurite po svoje ulaznice i četvrtku dodajte dozu glamura!