NE PROPUSTITE CITY KUŽINU

Blagdansko izdanje omiljene kulinarske radionice jednostavno morate posjetiti

Prosinac je stigao, a s njim i pripreme za najčarobnije razdoblje u godini. I prije nego se vašim domovima krenu širiti opojni mirisi blagdana, 10. i 11. prosinca svratite u City Center one po dodatnu inspiraciju na pjatu. Naime, posljednje ovogodišnje izdanje City Kužine naglasak stavlja upravo na delicije uz koje ćete danima koji su pred nama dati posebnu čar. A priliku da uče od najboljih možete dobiti baš vi. Sudjelujte u nagradnom natječaju na Facebooku i postanite mali ili mala od City Kužine, odnosno jedno od dvoje sretnika koji će ovog vikenda, zajedno s Teom Mamut ili Stjepanom Vukadinom, pripremati jela od kojih rastu zazubice. Prije sudjelovanja u, provjerite pravila natječaja.

U subotu, 10. prosinca od 11 sati, Tea Mamut će pripremati slasne City Center one božićne kekse, dok će od 17 sati kuhaču preuzeti Stjepan Vukadin i pokazati kako pripremiti janjeći ragu s punjenom tjesteninom od buče i skute,

U nedjelju, 11. prosinca, od 11 sati, Luka Ice Cream & Cakes zasladit će kraj tjedna neodoljivom tortom Zlatna kraljica, dok će od 17 sati pozornicu preuzeti Melkior Bašić te pripremiti ukusnu porchettu od odojka sa salatom od cikle.

I zato, ovog se vikenda vidimo na City Pazaru!