POVRATAK U VRTIĆ I ŠKOLU S CICIBANOM

Ljeto i vrućine polako se približavaju kraju, što znači da je došlo vrijeme priprema za povratak u vrtić ili školu.

Kako bi vaši najmlađi na vrijeme bili spremni, a vi kupnju odradili bez stresa, u Ciciban trgovinu stigla je nova kolekcija dječje obuće!

Ciciban jesenska kolekcija nudi veliki izbor udobnih, sportskih i elegantnih modela koji prate modne trendove kako u izboru materijala, tako i u kombinacijama boja.

Cipele za djevojčice ukrašene su veselim detaljima od glittera, našivenim srcima i zvjezdicama te zanimljivim kombinacijama materijala. Uopće nema sumnje da će svaka malena ljubiteljica mode uživati u carstvu novih zanimljivih cipelica u Cicibanu.

   

Modeli za dječake svaki će outfit učiniti više cool. Spoj šarenih boja te našiveni detalji u geometerijskim oblicima cipele čine još zanimljivijima.

Glavni junaci povratka u vrtić ili školu definitivno su dječje papuče. Pojačan petni dio daje dodatnu stabilnost papuči, a kožna kapica štiti prednji dio djetetovog stopala i sprječava prekomjerno trošenje obuće. Ciciban papuče izrađene su od prirodnih materijala (100% pamuk) te su udobne i prozračne kako bi dječica u njima mogla provoditi cijele dane bez osjećaja umornih nogu.

Požurite u Ciciban i spremno i veselo dočekajte prvi dan školske ili vrtićke godine.