Rasplamsajte svoje snove uz Swarovski Wonderlab

”Rasplamsaj svoje snove” slogan je novog razdoblja za Swarovski koji će od ovog svibnja zapanjiti sve ljubitelje nakita!

Sa proslavljenih 125 godina rada i truda, Swarovski ide korak naprijed sa svojom dosadašnjom vizijom budućnosti koja je prepuna novih i briljantnih ideja i dizajna. Novo razdoblje započinje spajanjem svih odjela poslovanja kroz senzacionalnu ideju koja u prvi plan stavlja novi izazov, ističući njegov dinamičan i uzbudljiv karakter.

Izraz ”Rasplamsaj svoje snove” (adaptirano sa engl. Ignite your dreams“) proizašao je iz imaginarne tvornice snova, nazvanom Wonderlab. Time je Giovanna Engelbert, nova kreativna direktorica Swarovskog, okarakterizirala kristalno jasan stil života – koji je poput apstraktne radionice otvorene za sve kreativne ideje kako bi naglasili posebnost i jedinstvenost svih koji sudjeluju u tom fantastičnom putovanju.

Wonderlab je ideja čarobnog mjesta koje uključuje sve za što se Swarovski zalaže i nastavit će biti inspiracija u narednim godinama. Ta tvornica snova, mjesto je gdje se susreću znanost i čarolija te zajedno stavljaju naglasak na eleganciju, pružajući element iznenađenja koji će osjetiti svi koji sudjeluju u novom Swarovski razdoblju.

Kroz eksplozivan pristup bojama, veličinama i stilu, nova vizija prožima se ne samo kroz proizvode, već i kroz iskustva i događaje mijenjajući način na koji percipirate Swarovski, a sve zahvaljujući novoj, radikalnoj viziji za budućnost!

Posjetite Swarovski trgovinu u City Centeru one i rasplamsajte svoje snove. Vidimo se!