TOP 10 GUESS TRAPER KOMADA

Traper je jedan od onih materijala koji su prisutni u gotovo svakom ormarima. Nosiv je kroz svaku sezonu te već desetljećima uspješno odolijeva svim trendovima.

Popularni jeans se lako spaja s drugim odjevnim komadima te se uz vješto kombiniranje raznih modnih dodataka iz casual ili dnevnog stajlinga može u trenu pretvoriti u zanimljiv večernji look.

Guess je za sve ljubitelje ovog vječnog materijala pripremio zanimljivu jeans kolekciju, u kojoj se najviše ističu it komadi sezone – ruksak s izvezenim cvijećem, zavodljive štikle te kombinezon koji laska ženskoj figuri.

Osim navedenih trendi komada, Guess proljetnom kolekcijom vladaju i klasici poput traperica začinjenih poderanim i ispranim detaljima te raznim aplikacijama, kao i  model visokog struka koji ove sezone vladaju street style scenom.

Odvažnije fashionistice zasigurno će odabrati statement traper jaknu s prozirnim detaljima od tila na kojima su izvezeni proljetni motivi poput šarenog cvijeća i zelenih listića. Guess nije zaboravio ni romantičarke, one za sebe mogu izabrati nježnu traper haljinu golih ramena, koja u prvi plan stavlja zavodljivu žensku stranu.

Pronađite jeans komad za sebe, iskombinirajte ga na najzanimljiviji način i uživajte u Guess proljetnoj modnoj igri Guess traper kolekciju pronađite u trgovini Fashion&Friends u vašem City Centeru one!