Uzbudljivo modno proljeće uz City one magazin

Najtraženiji komadi, trendovi koji se ne smiju propustiti, inspirativne ideje i stotine prijedloga za shopping iz vaših omiljenih trgovina: sve to i mnogo, mnogo više pronaći ćete na 116 stranica proljetnog izdanja City one magazina.

Pastelne nijanse, ultra violet, volani, print, moda inspirirana Instagramom, hot cipele i šarene torbice, kozmetički noviteti i najljepše mirisne note, hit boje i proizvodi za dom, moda za klince i brojne druge teme inspirirat će vas i dati vam ideje za savršen proljetni shopping. Pronađite prijedloge kako se odjenuti za proljetno vjenčanje, kako unijeti boje u svoj poslovni look, doznajte kakve traper komade donosi nova sezona, provjerite kakve kombinacije je za vas složio Robert Sever i koje ključne komade sezone je odabrala Ana Bacinger.

Na naslovnici je zasjala mlada glumica Tena Nemet Brankov koja je u intervjuu, između ostaloga, otkrila kako je odlučila postati glumica, prati li trendove i kakav shopping voli. Naravno, tu su i sve novosti iz vašega City Centera one te brojni drugi sadržaji koji će vam olakšati i uljepšati shopping.

Magazin City one možete pronaći na stalcima u centru, a možete ga prolistati i on line.