CITY KUŽINA: MEDITERAN VS. KONTINENT

Uživajte u delicijama koje će samo za vas 14. i 15. svibnja pripremiti poznati hrvatski chefovi.

Ljubitelje domaće spize razveselit će sjajna vijest! Naime, ovog vikenda na rasporedu je prva City kužina, kulinarska radionica na kojoj će četiri poznata gastro-čarobnjaka odmjeriti snage u vječnoj borbi kontinenta i Mediterana.

Tako ćete u subotu, 14. svibnja , imati priliku uživati u pripremi, ali i kušanju neodoljivih mediteranskih jela u izvedbi slavnih chefova. Braco Sanjin poučit će vas pokojem novom triku od 11 sati, pripremajući carpaccio od brancina s jagodama i trisoto s kozicama,  dok će od 17 sati mjesto za radnom pločom preuzeti Melkior Bašić na čijem vas meniju čeka ceviche od zubaca i škampi & file romba na krem palenti s povrćem.

U nedjelju, 15. svibnja, na scenu stupaju dobro poznati kontinentalci: od 11 sati će Christian Misirača pokazati svoje zavidne kulinarske vještine pripremom samoborskog kotleta s grenadir maršom, spretno upotpunjenim radič salatom s bučinim uljem i jabučnim octom, dok će od 17 sati Tomislav Špiček pripremati ukusne faširance i krpice sa zeljem od kojih jednostavno rastu zazubice.

Iskoristite odličnu priliku i otkrijte zanimljive trikove kojima ćete dati mali zaokret svakodnevnoj pripremi hrane, uživajte u fantastičnim specijalitetima i zabavite se. Vidimo se na City Pazaru!