MUFFINI S JAGODAMA I BIJELOM ČOKOLADOM
Sastojci: 250 g brašna 10 g praška za pecivo Prstohvat soli85 g šećera Korica limuna2 jaja 150 ml jogurta 1 žličica ekstrakta vanilije1 sitno...
Saznajte Više Za kremu od sira
500g svježeg sira
2 jaja
6 žlica šećera
1 vanilin šećer
1 limun šećer
3 žlice griza
1 žlica brašna
1 prašak za pecivo
80g otopljenog maslaca
Za preljev
1 jaje
180g kiselog vrhnja
1 žlica brašna
3 žlice šećera
100g šumskog voća
POSTUPAK
Pomiješajte sve sastojke za kremu i izmiksajte. Kremu prebacite u kalup za tortu promjera 20 cm.
Sastojke za preljev sjedinite pjenjačom pa prelijte preko kreme od sira. Po vrhu pospite šumsko voće pa pecite tortu 35 minuta na 190 stupnjeva.
Dobro ohladite prije rezanja.
Ovu tortu možete zamutiti u jednoj posudi, a možete je peći i u kvadratastom kalupu pa rezati na kocke. Također umjesto šumskog voća možete koristiti neko drugo po želji. Priprema je vrlo brza i jednostavna, nadamo se da ćete isprobati ovu tortu i uživati 🙂
Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti