DOBRO DOŠLI NA PAZAR!

Ima li što finije od netom ulovljene ribe, voća i povrća koje u vaše ruke stiže ravno s polja, tek ispečenog kruha, finog meda ravno iz saća ili domaćeg pršuta nezaboravnog okusa? Slažemo se, nema!

Ako ste i vi ljubitelji friškog i domaćeg, onda će vas razveseliti vijest da su svi ti proizvodi, ali i puno više njih, dostupni na jednom mjestu – u City Centeru one. Kako bi posjetitelji imali pristup svježim, domaćim i biranim namirnicama, u prizemlju centra niknuo je pravi pazar. Tako baš svakog dana od 9 do 21 sat na City Pazaru imate priliku uživati u odabiru najfinijih namirnica u ugodnoj atmosferi, bez brige o vremenskim uvjetima.

A naći će se na njemu ponešto za svako nepce: svježa riba, morski plodovi, meso i suhomesnati proizvodi bit će glavne zvijezde vašeg blagdanskog stola, a savršeno će ga upotpuniti friško pečeni kruh ili neodoljivi kolači iz domaće radinosti.

Ne treba zaboraviti na jačanje imuniteta tijekom hladnih zimskih dana, zato ne propustite odabrati uvijek svježe voće i povrće koje će, uz pravi domaći med, u nadolazećem periodu biti ukusan saveznik u jačanju imuniteta.

A naći ćete na pazaru još svega finog: domaćih mliječnih proizvoda, kupinovog vina, džemova i pekmeza…

Jednostavno provjerite sva prodajna mjesta i sastavite popis za kupnju jer jedno je sigurno – po spizu želite na najfriškiji pazar u gradu!