RIŽOTO OD CIKLE S KREMOM OD SKUTE
0,25 kg Arborio riže0,2 kg cikle2 l povrtnog temeljca0,1 kg kapule0,02 kg češnjaka0,2 l maslinovog ulja0,1 l bijelog vina gustina0,1 kg hamburger...
Saznajte Više Za “mileram tortu” svi znamo, poznata je i kao mileramka i većinom se radi s pudingom od vanilije. No, jeste li se probali poigrati njenim okusima pa ubaciti ovaj od čokolade ili možda neki od jagode ili kokosa? Kombinacija je bezbroj, nađite onu koja se vama sviđa.
Danas ju donosimo u čokoladnoj varijanti gdje smo u prhko tijesto dodali malo kakaa te koristili puding od čokolade. Prefina kombinacija za ove vruće ljetne dane!
Sastojci za prhko tijesto:
250 g glatkog brašna
100 g šećera
1 prašak za pecivo
1 vanilin šećer
100 g maslaca sobne temperature
1 jaje
1-2 žličice kakaa
Sastojci za kremu:
500 ml mlijeka
2 pudinga od čokolade
200 g šećera
800 g milerama
Sastojci za ukrašavanje:
oko 500 g voća po želji (ja sam koristila šumsko voće)
1 preljev za torte
Priprema:
U slast!
Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti