PRERADA

Najstarija pekara čijoj je ponudi nemoguće odoljeti.

Postoji li što finije od svježeg kruha, meke krafne ili slasnog kroasana? Još ako oni stižu iz Prerade, najstarije splitske pekare – odgovor je jasan!

Ova dobro znana pekara svoju je priču započela davne 1947. godine, a od tada do danas uvukla se u srca baš svih Splićana. Slasnim proizvodima ne prestaje oduševljavati stare i mlade, a baš svi znaju za Turist, Kornet, Dioklecijan, Dalmatinac, Jadran, Mezalone i Trezalone – neodoljive vrste kruha koje su izašle iz njezina pogona.

U raznovrsnoj ponudi naći će se ponešto za baš svačije nepce, ali krafne, sirnice i croissant rađeni prema tradicionalnoj recepturi godinama zauzimaju sam vrh ljestvice najpoželjnijih proizvoda među Splićanima. Štoviše, o njihovoj izvrsnosti svjedoče i različita domaća i međunarodna priznanja.

Upravo je tradicija ono što Preradu izdvaja od ostalih pekara u gradu. Njezini proizvodi tako i dan danas u sebi nose dušu starog Splita u koju su zaljubljeni apsolutno svi, stoga raduje činjenica da će dobro znanu ponudu, uz poneki novitet, moći okusiti i posjetitelji City Centra one.