2. kat
City Center Shop Map

LA PERLA FLOWERS

Iako je cvijeće već tradicionalan poklon ženama u baš svakoj prilici, ono se preporuča i muškarcima i ženama kao ukras u domovima. Stoga, La Perla flowers svakako je nezaobilazno mjesto za shopping.

Cvjećarnicu koja nudi raznolik izbor cvijeća od sada potražite na drugom katu City Centera one. Naime, u ponudi ćete pronaći različite aranžmane – od umjetnih do svježe rezanih, a za posebne prilike sigurno će vas razveseliti i neodoljivi flower box, popularna plišana kutija s cvijećem koja se u posljednje vrijeme nameće kao must-have poklon za baš sve prigode.

Osim cvijeća, u ponudi ćete naći i divne lončanice, biljke prve kategorije koje su pomno odabrane i uvezene iz Nizozemske. Ako ste u potrazi za biljkama kojima ćete upotpuniti svoj dom, La Perla flowers je pravo mjesto za vas. Čak i ako ne pronađete ono što ste tražili, ljubazno osoblje rado će naručiti traženo: pa čak i ako je vaša želja potpuno egzotična, poput biljke banane.

U još većem prostoru cvjećarnice sada vas čeka puno veći izbor asortimana, a sve će posjetitelje posebno razveseliti božićni ukrasi koji su već počeli pristizati na police, načinjeni dobro znanom tehnikom puhanja u staklo koja im daje poseban šarm i kvalitetu. Omiljeni orašari također su spremno zaposjeli svoje mjesto u cvjećarnici, a u trenu će donijeti blagdansku atmosferu i u vaš dom.

Zavirite u još bogatiju ponudu i oduševite se čarobnim svijetom !

 

 

Pogledajte još sličnih trgovina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citycenterone.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići