2. kat
City Center Shop Map

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
9:00 - 22:00

MAGIC BABY

Trgovina dječje opreme Magic Baby je u vlasništvu tvrtke Media Commerce d.o.o., koja ima preko 20 godina iskustva u proizvodnji i prodaji dječje opreme, najveći je zastupnik svjetskih brendova dječjeg asortimana. U Magic Baby trgovini možete pronaći proizvode premium brandova kao što su Stokke, Maxi-Cosi, Bebe Confort, Quinny, Britax&Romer, Maclaren, Mutsy, Cam, Neonato, ABC Design, Graco, Joolz, Nania&Ferrari, Tigex, Tiny Love, Hoppop, Baby Art, te mnoge druge!

Osim toga, kod nas možete kupiti namještaj i opremu za bebe u našoj vlastitoj proizvodnji:

  • asortiman Bertonne – dječja kolica, autosjedalice, hodalice, hranilice, ljuljačke itd.
  • ormari Leonardo, Luciano i Leone
  • dječji krevetići Futuro, Flio, Lumini, Bingo i Max
  • stolovi za previjanje Lucky i Luna
  • dječja kolijevka Futura
  • ostalo: oprema za krevetiće, oprema za kolijevke (samo kod nas!), posteljine, putni jastuci, jastuci za dojenje, jastuci za nošenje bebe iz bolnice, mekane košare, vreće za spavanje, vreće za igračke, podloge za previjanje, džepić Bruno za dječji krevetić (unikat), sling marama, podbradak, mrežice protiv komaraca, dekice za kolica, dječje fotelje itd.

Pogledajte još sličnih trgovina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citycenterone.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići