Prizemlje
City Center Shop Map

PRERADA

Postoji li što finije od svježeg kruha, meke krafne ili slasnog kroasana? Još ako oni stižu iz Prerade, najstarije splitske pekare – odgovor je jasan!

Ova dobro znana pekara svoju je priču započela davne 1947. godine, a od tada do danas uvukla se u srca baš svih Splićana. Slasnim proizvodima ne prestaje oduševljavati stare i mlade, a baš svi znaju za Turist, Kornet, Dioklecijan, Dalmatinac, Jadran, Mezalone i Trezalone – neodoljive vrste kruha koje su izašle iz njezina pogona.

U raznovrsnoj ponudi naći će se ponešto za baš svačije nepce, ali krafne, sirnice i croissant rađeni prema tradicionalnoj recepturi godinama zauzimaju sam vrh ljestvice najpoželjnijih proizvoda među Splićanima. Štoviše, o njihovoj izvrsnosti svjedoče i različita domaća i međunarodna priznanja.

Upravo je tradicija ono što Preradu izdvaja od ostalih pekara u gradu. Njezini proizvodi tako i dan danas u sebi nose dušu starog Splita u koju su zaljubljeni apsolutno svi, stoga raduje činjenica da će dobro znanu ponudu, uz poneki novitet, moći okusiti i posjetitelji City Centra one.

 

Pogledajte još sličnih trgovina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citycenterone.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići