Prizemlje
City Center Shop Map

SANCTA DOMENICA

Sancta Domenica je vodeći hrvatski maloprodajni lanac tehničke robe te mjesto gdje ćete naći sve vrhunske brandove na jednom mjestu.

Asortiman trgovine sastoji se od potrošačke i zabavne elektronike Samsung, Sony, Panasonic, LG, HP, a za sve gamere tu je Playstation. U atraktivnom i modernom ambijentu, kupcima se pruža mogućnost upoznavanja i isprobavanja cjelokupnog asortimana vrhunskih brandova uz srdačnu pomoć stručnog osoblja. Ukoliko želite isprobati najnovije Samsung smartphone ili tablet uređaje, doživjeti neponovljivo iskustvo uz novi Sony 4K televizor, poslikati svoje najdraže uz Panasonic digitalne kamere, zaigrati neku od uzbudljivih Playstation igara ili uroniti u neponovljivo LG OLED iskustvo, poslovnica Sancta Domenice pravo je mjesto za vas!

Svi koji opremaju svoj dom i potrebna im je kvalitetna perilica ili hladnjak sve potrebno mogu pronaći u trgovini Sancta Domenica.
Tu je i partnerstvo s Hrvatskim Telekomom, pa u trgovini Sancta Domenica možete produljiti, unaprijediti ili sklopiti novi ugovor za fiksne usluge HT-a, što uključuje i MAX3 M i Ultra MAX3 M pakete.

Sancta Domenica nudi mogućnost plaćanja do čak 24 rate bez kamata i naknada.

Pogledajte još sličnih trgovina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citycenterone.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići