Razina -1
City Center Shop Map

Tepih Centar

Tepih Centar u City Centeru one nudi najnovije novitete pri uređenju podova, ekskluzivne rukom rađene tepihe, široki izbor tapisona, pvc podova i otirača, koji će vaš dom učiniti ugodnijim mjestom za život.

Vodeći  trgovac tepisima, tepisonima i ostalim podnim oblogama na području jugoistočne Europe, poznat po izvrsnosti proizvoda i usluga, nudi najvišu kvalitetu i najveći izbor proizvoda uz najpovoljnije cijene na tržištu. Ponuda Tepih centra obuhvaća sve vrste podnih obloga: tepihe, tapisone, tapison ploče, tepih staze, PVC obloge i laminate, a tu je i velik izbor zavjesa, karniša, dekora, posteljina i raznih modernih tkanina. Tepih centar svojim kupcima osigurava jednako visok standard ponude i usluga te im nudi kvalitetne proizvode prilagođene njihovim individualnim potrebama i željama.

Od sada vas u bogatoj ponudi Tepih Centra očekuju i vrhunska rasvjetna tijela za svaku priliku i namjenu, renomiranih brandova kao što su: UMAGE, Philips, Guzzini, Globo, Paul Newhause, Wofi i brojni drugi.

Pogledajte još sličnih trgovina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citycenterone.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići