MUFFINI S JAGODAMA I BIJELOM ČOKOLADOM

Iskušajte brzi recept za ukusne muffine iz Brunine kuhinje.

Sastojci:

250 g brašna
10 g praška za pecivo
Prstohvat soli
85 g šećera
Korica limuna
2 jaja
150 ml jogurta
1 žličica ekstrakta vanilije
1 sitno ribana jabuka
Sok ½ limuna
60 g otopljenog maslaca
Jagode
Bijela čokolada
Listići badema

Priprema:

Pomiješajte sve suhe sastojke (brašno, prašak, sol, šećer, korica limuna). Pomiješajte mokre sastojke (jaja, jogurt, vaniliju, jabuku, sok limuna, maslac). Suhe sastojke dodajte mokrima i sve dobro sjedinite pjenjačom.

Jagode i čokoladu nasjeckajte i umiješajte u smjesu. Napunite košarice za muffine i pospite listićima badema.

Pecite 20-ak minuta na 180 stupnjeva.