BIANCA BALTI I YAMAMAY U HARMONIJI S PRIRODOM

Yamamay ljetna kampanja ukazuje na odnos pojedinca prema prirodi te utjecaj naših postupaka na svijet koji nas okružuje.

Ova kampanja snimljena je u Los Angelesu, a utjelovljuje ju talijanski supermodel Bianca Balti i bivša veleposlanica Yamamay kampanja: ‘Basically Sexy’ i ‘Say Sexy’, okružena bujnim zelenilom dok svježina, energija i vitalnost predstavljaju optimističan pogled u budućnost, nove mogućnosti i horizonte.

Yamamay i Pianoforte grupa u suradnji s One Ocean Foundation već treću godinu zaredom zalažu se za zaštitu okoliša. Predanost za promicanje istinskih vrijednosti i podizanje svijesti pomoću snažnih akcija, poziva kupce širom svijeta da pristupaju moru na održiv način.

‘’Istinski volim prirodu te vjerujem da ju moramo poštovati i štititi. Životna ravnoteža i naša budućnost ovise o prirodi … štoviše, sviđa mi se što je Yamamay brand koji nastoji promijeniti stvari. Pogledajte njihove kolekcije izrađene od održivih materijala! Moda ima veliku moć jer utječe na milijune ljudi, stoga se mora baviti važnim pitanjima poput okoliša i podržavati znanstvena istraživanja.” – Bianca Balti