ČAROBNA BOŽIĆNA SWAROVSKI KOLEKCIJA

Ovih blagdana neka uz vas i vaš dom zablista posebnim sjajem!

SWAROVSKI HOME KOLEKCIJA

Neka Vaš dom ovih blagdana blista posebnim sjajem! Od kristalnih figurica do ukrasa za bor, Swarovski home kolekcija je prepuna noviteta, veselih figurica i ornamenata koji šire blagdansku čaroliju! Razveselite Vaše bližnje i poklonite im blistavi znak pažnje!

SWAROVSKI SPARKLING KOLEKCIJA

Swarovski ”Sparkling” kolekcija je nadasve veličanstvena. Središnji, okrugao kristal okružuje pregršt manjih kristala različitih veličina i oblika, koji se nižu jedan ispod drugog, čineći ujednačenu i elegantnu cjelinu.
Savršen su odabir za svaku svečanost, a ukoliko želite postići ”wow” efekt, predlažemo kombiniranje naušnica i ogrlice iz iste kolekcije.

SWAROVSKI TENNIS KOLEKCIJA

Swarovski ”Tennis” kolekcija odiše bezvremenskom elegancijom. Bijeli kristali različitih oblika dodaju dozu šarma, a istovremeno i ozbiljnosti. Zahvaljujući jednostavnom dizajnu može se nositi na dnevne kombinacije ali će biti savršen izbor za svečanije prigode. Ovo je svakako jedna od onih kolekcija koja nikad neće izaći iz mode, pa ukoliko niste sigurni što bi poklonili dragoj osobi za nadolazeće blagdane – sa ”Tennis” kolekcijom, vjerujte, nećete pogriješiti. Do 20. prosinca iskoristite posebnu priliku jer za svaku kupnju iznad 1.300 kn, dobivate Swarovski  ”Tennis” lančić na poklon!