ČAROBNI PROSINAC

Uživajte u pripremi za blagdane u prekrasno dekoriranom prostoru svoga City Centera one.

Možda u godini koja je iza nas nismo uživali u najjačim zagrljajima, novim avanturama u dalekim krajevima niti nezaboravnim sitnicama koje se dugo pamte, ali jedno je sigurno – blagdani su savršena prilika da upravo onim osobama koje su vam izmamile osmijeh na lice date do znanja da vam je drago što su dio vašeg života!
Odaberite savršene božićne poklone za svoje najdraže u City Centeru one uz najbolji izbor trgovina i odlične popuste te ih besplatno omotajte; mališanima probudite blagdanski duh uz sv. Nikolu i Djeda Božićnjaka; osvojite odlične nagrade na društvenim mrežama te na svakom koraku osjetite toplu blagdansku čaroliju.

Odaberite idealan poklon
Odabrati savršen poklon za baš sve drage osobe izgleda kao nemoguća misija? Ne brinite, imamo rješenje: priuštite im neodoljiv shopping doživljaj – darujte im poklon bon City Centera one! Njime darujete nevjerojatnu mogućnost izbora u više od 450 trgovina u City Centeru one Split, Zagreb East i Zagreb West te priliku da vaši najmiliji odaberu nešto baš po svojem guštu iz njima omiljenih trgovina. Poklon bon možete kupiti online te, gotovinom i karticama, na Mjestu za informacije vama najbližega City Centera one.

Pratite društvene mreže i osvajajte odlične nagrade
Prosinac je mjesec darivanja, a vjerni fanovi na Facebooku i followeri na Instagramu City Centera one zaslužili su samo najbolje poklone. Zato pažljivo pratite navedene društvene mreže, sudjelujte u zabavnim i zanimljivim natječajima i osvojite odlične shopping nagrade.

Vrijeme je za Djeda Božićnjaka
Najpoznatiji stanovnik Sjevernog pola stiže nam u posjet! Najmlađe će razveseliti od 21. do 23. prosinca od 10 do 21 sat, a mali vilenjaci otkrili su nam da je pripremio i slatka iznenađenja.

Puno je planova za predstojeće blagdane, ali Djed Božićnjak i njegova vesela družina pomno prate preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite te će, ovisno o njihovim odlukama, City Center one zadržati pravo izmjene i promjene programa.

#pazisebečuvajdruge